Vattumannen och Vattumannen

14:e Juni 2024

Vattumannen
20/1 - 18/2

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl vattuman och vattuman passar ihop med varandra
Ni är båda Vattumän, lufttecken. Vattumannen sägs styra allting av den Nya Eran. Det vill säga allting modernt och högteknologiskt associeras med detta tecken. Ni stoltserar med att veta allt om det som är modernt. Två Vattumän tillsammans i ett förhållande kommer att omdefiniera innebörden av en relation.

Två Vattumän är luft plus luft, vilket blir en stark vind. När ni är tillsammans producerar ni en unik energi, när ni kommer in i ett rum så kommer folk att känna denna energi och hur ni är annorlunda mot andra par.

Ni törstar båda efter spänning, förändring och det ovanliga, till och med det bisarra. I extrema fall så kan det bli riktigt galet, så pass att utomstående inte vet riktigt vad det är med er. Men ert beteende är mycket för att chocka. Ni kommer att spela ut det här inför folk, överdramatisera för att göra ett intryck på omvärlden.
Det må vara kul men ni måste sätta er ner och försöka klura ut hur ni ska få tid för varandra och era respektive behov. Detta är ytterst nödvändigt om ni ska kunna ha ett förhållande som håller i längden.

Har ni tagit itu med det här, så kan ni utvecklas som ett par. Ni kommer att ge varandra mycket i form av kärlek och även att stötta varandra i era individuella åtaganden.

Sexuellt så har ni en bra arena för att uttrycka era spännande, unika idéer och emotionella färgstarkhet. Det kommer att bli många exceptionella upplevelser och mycket skoj utöver det vanliga.