Vågen och Vattumannen

14:e Juni 2024

Vågen
23/9 - 22/10

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl våg och vattuman passar ihop med varandra
Det finns ett naturligt romantiskt band mellan er. Ni klickar med varandra på en gång och förstår att det måste vara något speciellt som sker mellan er.

Både Vågen och Vattumannen är människopersoner och trivs bra både i små grupper och i större kretsar. Vattumannen har en bred tolkning av vad som ingår i begreppet socialt, han inkluderar även humanitära ändamål i detta. Vågen och Vattumannens relation kan vara den perfekta föreningen av kommunikation och social medvetenhet.

Vågen är en diplomat och Vattumannen en revolutionär. Båda är ni måna om att utveckla era intellekt. Detta kan innebära att ni kan komma in på ganska avvikande politiska eller sociala ideologier som ett par. Nutidsorientering kommer att vara ett hett ämne. Hursomhelst så kommer det att finnas gott om magiska stunder mellan er när ni hamnar i diskussion med varandra.

Ni har båda okonventionella sätt att se på kärlek och äktenskap. Vågen är ändå mer intresserad av äktenskap. Vattumannen tillskriver sig hippiekonceptet om fri kärlek.

Vattumannen kommer att få Vågen att gå längre när det kommer till att utforska kärleken. Ni kanske ska ta förhållandet vidare på grunderna att ni är självständiga och fria individer. När ni väl har utforskat tillräckligt så kan ni säkert överväga att binda er på ett mer traditionellt sätt.