Vågen och Skytten

14:e Juni 2024

Vågen
23/9 - 22/10

Skytten
22/11 - 21/12


Kompatibilitet


Hur väl våg och skytt passar ihop med varandra
Det finns något uppfriskande med eran relation. En omedelbar känsla av bekvämlighet infinner sig och det är lätt för er att kommunicera med varandra när ni träffas. Ni kommer att bli bra vänner. Vågen har förmågan att sakta men säkert putsa till Skytten, som är en hård diamant.

Det finns likheter mellan era tecken. Den viktigaste av dem är att ni båda uppskattar omväxling och förändring på samma sätt och att ni tycker om att utforska. Så ni kommer att frodas i spänning och mångfald, oavsett om ni umgås med vänner eller främlingar.

Kanske ni kommer att åka på semester tillsammans, eller gå på långpromenader som ett par och på något vis hjälper det här er att komma in på intressanta diskussioner och även att dela med er av varandra emotionellt. Vissa i Vågens och Skyttens tecken träffar varandra på en resa, eller till och med vid busshållplatsen. Skytten är mycket intresserad av att resa och det är också något som Vågen tycker om, så det är ofta involverat på något sätt när ni möts och utvecklar en vänskap.

När det kommer till det romantiska och sexuella så blir saker och ting intressanta. Skytten är väldigt framåt och rak och om Vågen kan komma över den chocken, så kan ni njuta av intimitet tillsammans. Skytten måste se upp så att han inte tar Vågen över gränsen, utan går sakta fram.
När Vågen väl slappnar av och ni lärt känna varandra bättre, så kommer ni att komma närmre varandra och nå en djupare nivå av tillfredsställelse.