Tvillingarna och Väduren

3:e Juli 2022

Väduren
21/3 - 19/4

Tvillingarna
21/5 - 21/6


Kompatibilitet


Hur väl vädur och tvilling passar ihop med varandra
Tvillingarna är ett lufttecken och Väduren ett eldtecken. Ni kommer att njuta av en god vänskap och intressanta och bra konversationer. Egentligen så behöver inte Tvillingarna mer stimulation men Väduren har ett sätt att stimulera deras kreativa och verbala sida och ta det ett steg längre.

Risken finns att Tvillingarna blir uttröttade eftersom de inte har den uthållighet som Väduren har, även om de har mental viljestyrka. Det gäller för Väduren att ta det lugnt med Tvillingarna fysiskt. Men kanske de med tiden kan lära sig att hålla igång ett hektiskt schema som Väduren brukar ha.

Tvillingarna fascinerar Väduren med sina oändliga diskussioner och har en kul humor. Detta kommer att vara stimulerande för er båda två.

Om det här är ett långvarigt förhållande så kan denna kombination, även om den är intressant, ha flera nackdelar. Väduren är hela tiden på språng och det är Tvillingarna också men ni är det på olika vis. Väduren är driven, medan Tvillingarna mer tycker om att stanna upp och börja om gång på gång. Detta kan leda till ett osäkert förhållande.
Ni letar båda två efter nya erfarenheter, så det är sannolikt att ni kommer att hålla på med många olika saker på samma gång. När det kommer så här mycket energi från båda håll så blir det svårt att slå rot. Frågan är om ni någonsin kommer att kunna det. Ni kan få det svårt att uppnå den stabilitet som ett fast förhållande kräver. Det här förhållandet har större potential att lyckas som ett vänskapsförhållande, eftersom ni fungerar bra socialt.

På det sexuella planet kommer ni ändå att vara välfungerande tillsammans. Ni utforskar saker och Tvillingarna inspirerar väduren. Ni kan ha det bra tillsammans även om ni inte nog inte kommer att hålla ihop för ett giftermål.