Väduren och Vattumannen

23:e Oktober 2018

Väduren
21/3 - 19/4

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl vädur och vattumannen passar ihop med varandra
Ni är en eld- och vattenkombination och ni är extremt självständiga individer. Båda har sina respektive personligheter som behöver utrymme för att växa. Om ert förhållande är baserat på respekt så kommer det att lyfta fram styrkor och bra egenskaper hos respektive partner.
Väduren kan fascineras av Skytten, som är våghalsig och progressiv. Vissa Skyttar drömmer om att förändra världen. Skytten och Väduren är vänskapstecken, så ni kommer med sannolikhet att känna er bekväma, åtminstone på en social nivå. Skyttens lite kalla och frånvarande vibbar kan dock komma att få Väduren att tappa intresset. Trots detta så kan ni ha det riktigt kul tillsammans och Skytten kan introducera Väduren för många intressanta personer.

Väduren har en egoistisk attityd till livet, vilket ibland kan ses som självgodhet. Skytten är mer engagerad i mänskliga rättigheter och är bättre i grupp än Väduren är. Skytten har en hel del att lära Väduren på det här området.

Er frihet tar sig uttryck på väldigt olika sätt. Men som med de flesta vatten/eldkombinationer så har ni en viss kompatibilitet.
Ni är attraherade av varandra och ni dyker villigt in i äventyr. Ofta är det Skytten som föreslår saker. Väduren kan sporra Skytten till att göra ännu mer spännande utforskningar. Ni kan ha en mycket stimulerande sexuell relation.