Väduren och Vattumannen

22:a Juli 2024

Väduren
21/3 – 19/4

Vattumannen
20/1 – 18/2

Kompatibilitet

Hur väl vädur och vattumannen passar ihop med varandra
Ni är en eld- och vattenkombination och ni är extremt självständiga individer. Båda har sina respektive personligheter som behöver utrymme för att växa. Om ert förhållande är baserat på respekt så kommer det att lyfta fram styrkor och bra egenskaper hos respektive partner.
Väduren kan fascineras av Vattumannen, som är våghalsig och progressiv. Vissa Vattumän drömmer om att förändra världen. Vattumannen och Väduren är vänskapstecken, så ni kommer med sannolikhet att känna er bekväma, åtminstone på en social nivå. Vattumannens lite kalla och frånvarande vibbar kan dock komma att få Väduren att tappa intresset. Trots detta så kan ni ha det riktigt kul tillsammans och Vattumannen kan introducera Väduren för många intressanta personer.

Väduren har en egoistisk attityd till livet, vilket ibland kan ses som självgodhet. Vattumannen är mer engagerad i mänskliga rättigheter och är bättre i grupp än Väduren är. Vattumannen har en hel del att lära Väduren på det här området.

Er frihet tar sig uttryck på väldigt olika sätt. Men som med de flesta vatten/eldkombinationer så har ni en viss kompatibilitet.
Ni är attraherade av varandra och ni dyker villigt in i äventyr. Ofta är det Vattumannen som föreslår saker. Väduren kan sporra Vattumannen till att göra ännu mer spännande utforskningar. Ni kan ha en mycket stimulerande sexuell relation.