Tvillingarna och Vattumannen

20:e Maj 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och vattuman passar ihop med varandra
Stjärntecken som delar element har alltid starka förbindelser. Ni är båda lufttecken, det är en stark kombination som oftast är tillfredsställande på de flesta områden. Det här kan hända närsomhelst i livet, även under ovanliga omständigheter. Det finns ofta något unikt i hur ni möttes och det kan kännas som om det helt enkelt var meningen. Ni kommer båda att känna att ert möte är viktigt och ni kommer att känna en omedelbar samhörighet.

Ni är lika till sättet och Vattumannen som är naturligt rebellisk kommer verkligen att attrahera Tvillingarna som är nyfiken av sig. Det kommer att påminna Tvillingarna om vad han söker i livet: variation och intellektuell stimulans. Uranus, som styr Vattumannen, kommer att bidra med mycket energi till förhållandet. Det här innebär att rastlösheten inom Tvillingarna stillas och även att ni kommer att kunna kommunicera väl.

Tvillingarna tycker om att hoppa mellan olika sysselsättningar och ämnen och de saknar ofta djup och fokus, vilket Vattumannen däremot har, som är mer koncentrerad av sig och tycker om att betänka fakta.
Ni passar bra ihop eftersom ni båda är människoälskare. Vattumannen kan inspirera Tvillingarna, som i sin tur kommer att respektera Vattumannen.