Tvillingarna och Vågen

22:a Juli 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Vågen
23/9 - 22/10


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och våg passar ihop med varandra
Det här är en alldeles utmärkt kombination av stjärntecken. Den är inspirerande och med största sannolikhet en förträffande matchning, både i förstadierna av förhållandet och på lång sikt.

Planeterna Merkurius och Venus, som styr er, är vänner. Det är goda chanser att ert vänskapsförhållande att utvecklas till något unikt.

Lufttecknen är naturligt intellektuella, så Vågen och Tvillingarna kommer att uppfylla varandras behov av kunskap och kommunikation. Ni har mycket att lära av varandra, ni kanske till och med har träffats i ett intellektuellt- eller utbildningssamband.

Ni kommer att ha ett bra socialt liv och kommer att tillbringa mycket tid tillsammans med vänner och i konstnärliga miljöer. Antagligen tycker ni båda om teater och kanske även andra konstformer. Vågen tycker om att ha fullt upp men Tvillingarna kan ändå ibland verka alldeles för rastlös. Det är som om han gjorde miljontals saker på en gång.
Ingen av er tycker om dötid men det betyder inte att ni inte kan ta det lugnt på soffan tillsammans.

På det stora hela är ni mycket lämpliga för varandra och det gäller även på det sexuella planet. Ni finner trygghet, värme och ömsesidig kärlek i varandra, det här är en lyckosam kombination. Det finns magiska vibbar mellan er två, redan från första mötet.