Tvillingarna och Tvillingarna

22:a Juli 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Tvillingarna
21/5 - 21/6


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och tvilling passar ihop med varandra
Kommunikation är något som är lätt för er båda, så det går snabbt och smidigt att börja känna en förbindelse med varandra. Ni kommer att tillfredsställa varandra fullt ut. Det här kan verkligen vara din tvilling.

Ni kommer att prata i timmar, skämta, dela idéer och bara njuta av varandras sällskap helt enkelt. Ibland är det bara ni två och ibland är ni tillsammans med andra. Ni tycker inte bara om det faktum att den andra Tvillingen kan kommunicera, utan även att han är intellektuellt kapabel. Tvillingarna kan förstå varandra och kommer att stimulera varandra till kreativitet.

Den svaga punkten med det här förhållandet är att Tvillingarna inte är riktigt stadiga och jordnära av sig. En av er måste stabilisera den andra. Ni tycker båda om att skumma på ytan, att röra er mellan saker och inte att slå sig ner med något.

Om ni vill ha en långvarig relation så finns det områden ni måste ta itu med. Ekonomi, stabilitet och säkerhet är sådana områden, som är svåra för Tvillingarna.
Det är också ytterst viktigt för er att komma i kontakt med den emotionella sidan av er själva. Ni har huvudena i luften, era sinnen är rastlösa.

På det sexuella planet så kan det här vara ett mycket lekfullt förhållande men det kommer bara att förbli så om ni utvecklas till en mer bunden relation. Överväg det här noga, ni är bra på att påbörja saker men inte vidare bra på att slutföra dem. Och ett äktenskap kräver att man fullföljer saker och ting, det kräver beslutsamhet, vilket inte är er starka sida.