Tvillingarna och Stenbocken

22:a Juli 2024

Stenbocken
22/12 - 19/1

Tvillingarna
21/5 - 21/6


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och stenbock passar ihop med varandra
Tvillingarna kommer antagligen känna att Stenbocken drar ner dem, eftersom deras energi är lätt och luftig. Att vara jordnära är inte det naturliga tillståndet för Tvillingarna. Och luft och jord är väldigt olika. Tillsammans bildar de damm, som kan göra att det kan vara svårt att se eller hitta.

När det gäller intressen och personlighet så finns det inte mycket ni har att erbjuda för varandra men i arbetslivet så finns det däremot det.
Stenbockar är fokuserade på ekonomi och tillgångar. Ni måste båda sitta ner och prata om vad ni vill ha, materiellt sett, vad ni vill få ut av relationen och hur man kan kombinera dessa två. Det här är mycket viktiga saker att ta upp och ni måste ta itu med dem från början.

Stenbocken är mer bekväm när det gäller praktiska ting, medan Tvillingarna är uttrycksfull, kreativ och kommunikativ. Tvillingarna är ändå bra på att tjäna pengar och Stenbocken kan lära sig en hel del av honom här.
Ni har olika sätt att se på pengar och finansiell säkerhet. Tvillingarna spenderar pengar generöst, medan Stenbocken snålar och är mer återhållsam. Ni måste se till att det här inte blir en kamp om vem som har kontroll över pengarna.

Sexuellt så har ni det bra. Stenbocken känner sig både underhållen och avslappnad av Tvillingarnas sätt att vara på det här planet. Det här är ett område som har mer att erbjuda än ni kanske trodde från början.

Ni kan ta det långsamt och försiktigt och bygga upp ett långtidsförhållande. En sak som Stenbocken kan hjälpa Tvillingarna med är att klargöra för dem vart de är på väg. Detta eftersom Stenbockens tankegångar är djupa, medan Tvillingarna bara skummar på ytan.