Tvillingarna och Lejonet

22:a Juli 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Lejonet
23/7 - 22/8


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och lejon passar ihop med varandra
En kombination av luft och eld ger en relation full av liv. Såhär är det också för Tvillingarna och Lejonet. Tvillingarna är ett intellektuellt och vältaligt tecken. Det kommer att blåsa luft i Lejonets eld och hans stolthet. Tvillingarna och Lejonet är vänskapstecken, så de tillfredsställer varandra på ett emotionellt, intellektuellt och socialt plan.

Lejonet brukar dominera situationer och är ibland lite för stark av sig i sitt sätt. Tvillingarna vill också vara i centrum, så det kan hända att ni börjar tävla om uppmärksamhet. Om ni båda kan respektera varandras behov när det kommer till det här så kommer ni att göra varandra nöjda.

Lejonets entusiastiskt brinnande eld kommer att värma Tvillingarna, som kommer att känna sig uppskattad för sina talanger. Det här ser man tydligast på det sociala planet; båda av er gillar sällskap. Ibland kan Lejonet vara för viljestark och för inflexibel i sina åsikter. Tvillingarna däremot är mer anpassningsbar och kommer inte att hålla fast vid en åsikt ”bara för att” – men debatteras kommer det att göra.

Tvillingarna har förmågan att ta in och komma ihåg mängder av fakta och siffror och kommer ofta att förvåna Lejonet med det. Men det kan verka som att de har ytliga kunskaper inom alla områden och inte är experter på någonting. Det är en utmaning för Lejonet att stabilisera den flyktiga karaktär som Tvillingarna har och att hjälpa dem att fokusera på ett ämne.