Tvillingarna och Kräftan

22:a Juli 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Kräftan
22/6 - 22/7


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och kräfta passar ihop med varandra
Kräftan är ett mycket känsligt och emotionellt tecken, eftersom det är styrt av Månen. Det är ofta svårt för Tvillingarna att förstå varför Kräftan känner som han gör. Kräftor har humörsvängningar som kommer att vara irriterande.

Tvillingen däremot är mer intellektuell och eftertänksam och lever hellre efter huvudet än hjärtat och har många frågor som ’varför?’ och ’hur?’ Kräftan kommer inte att förstå sig på detta.

Det finns klara skillnader mellan er och ni måste komma förbi dem om ni ska ta er någonvart. Men det kan vara så enkelt som att acceptera att ni är olika.
Ni kan göra så att var och en tar sig an de uppgifter som de är bra på. Det här kommer att ta fram det bästa hos var och en i förhållandet. Kräftan kommer att vara bra på uppgifter som kräver känsla och Tvillingarna är bättre på att resonera. Lägger ni upp det såhär, så har förhållandet en chans att fungera.

Kräftan vill att Tvillingarna känner efter, och vill kunna knyta an till den sin partners känslor men detta kan vara för svårt för Tvillingarna. Till och med i sovrummet tycker Tvillingarna om att tänka och prata om sina tankar. Om inte Kräftan ger gensvar på detta, så kommer Tvillingarna tycka att han inte får tillräckligt med intellektuell stimulans i förhållandet.
Men kanske Kräftan kan lära Tvillingarna om icke-verbal kommunikation, så att Tvillingarna uppnår förståelse för detta på en högre nivå. Detta är ingen perfekt kombination men ni kan lära er en hel del från varandra.