Tvillingarna och Jungfrun

20:e Maj 2024

Tvillingarna
21/5 - 21/6

Jungfrun
23/8 - 22/9


Kompatibilitet


Hur väl tvilling och jungfru passar ihop med varandra
Det finns många likheter mellan er båda men Jungfruns perfektionism kommer att göra Tvillingarna galen.
Ni tycker om att göra intellektuella saker tillsammans men medan Tvillingarna tycker om att skumma på ytan går Jungfrun på djupet och är bra på det.

Jungfrun kan ge Tvillingarna ett stabilt hemmaliv, en bas för att sedan kunna gå ut i världen med dess ständigt förändrande omständigheter och aktiviteter. Det Tvillingarna saknar av säkerhet och ekonomisk trygghet kan erhållas genom det här förhållandet.

Tvillingarna är lättsamma av sig, även i hur de betraktar livet. Detta kommer att vara något av ett problem för Jungfrun, som ser allvarligt på saker och ting. Tvillingarnas skämt kan tyckas harmlösa men Jungfrun tar åt sig eftersom hon tar allting seriöst. Å andra sidan sett så skulle det vara bra om Jungfrun kunde lära sig ett och annat av Tvillingarna om att inte ta saker så hårt. Då hade deras liv varit lite roligare.

När det gäller kärlek och sex så är Jungfrun mer konservativ än Tvillingarna, som tycker om att utforska saker. Tvillingarna är mycket mer sensuell och lekfull på det här planet. Det här är antagligen inte den bästa kombinationen men det kan vara värt ett försök.