Stenbocken och Vattumannen

20:e Maj 2024

Stenbocken
22/12 - 19/1

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl stenbock och vattuman passar ihop med varandra
Stenbocken och Vattumannen är en mystisk kombination av energier. Ni styrs båda av planeten Saturnus, vilket betyder att ni har vissa saker gemensamt, t.ex. stabilitet och förutsägbarhet. Men Vattumannen påverkas också av Uranus, vilket leder till oförutsägbarhet.

Stenbocken är alltjämt traditionell och tycker om att hålla fast vid det beprövade. Vattumannen däremot anser att existerande strukturer måste brytas ner. De är inte så nöjda med saker och ting som Stenbocken är och tycker om att driva saker och ting till gränsen.
Livet ska utforskas och nya idéer testas, är Vattumannens motto. Detta sätt att se på saken är något som skapar stora hinder mellan er.

Men kanske ni båda skulle behöva någon med en annorlunda natur. Ni kanske är två sidor av samma mynt. Stenbocken behöver en liten knuff för att ta sig ur bekvämlighetszonen och Vattumannen behöver den fasta hand som Stenbocken är, för att förbli verklighetsförankrade.

Er stil och smak är också olika. Stenbocken tycker om det antika och traditionell konst, medan Vattumannen tycker om modern inredning och abstrakt konst. Det kan finnas liknande skillnader i musiksmak.

När det kommer till det sexuella, så finns det en viss osäkerhet. Utforskaren Vattumannen kommer att tycka att Stenbocken är lite tråkig och stagnerad. Om Stenbocken går med på att utforska lite så kan detta föra er samman snabbare.
Ni måste vara lite öppnare båda två och fokusera på era likheter istället för på era skillnader och ge den andra personens sätt en chans.