Stenbocken och Stenbocken

14:e Juni 2024

Stenbocken
22/12 - 19/1

Stenbocken
22/12 - 19/1


Kompatibilitet


Hur väl stenbock och stenbock passar ihop med varandra
Det är överflödigt att nämna att ambitionen och drivkraften hos Stenbocken kommer att leda till framgång förr eller senare. Ert tecken är associerat med professionell makt och att möta sitt tvillingtecken ökar denna makt.

Ni kommer att ha det bra ställt och njuta av det ni tjänar tillsammans. Ni har båda bra hand om pengar, på ett instinktivt sätt, vilket gör det lätt för er att respektera varandra.

Men Stenbocken är inte enbart intresserad av pengar, med tiden lär han sig vad som är viktigt i livet och utvecklar ett bredare och mer medmänskliga synsätt. Många Stenbockar går vidare till att arbeta med sådant involverar service och att hjälpa andra människor som inte har så bra förutsättningar som de själva har.

Om du träffar en Stenbock som är på detta vis, så kommer ni att få ut det bästa av livet, i alla avseenden. Ni kommer att ha det bra materiellt sett men även emotionellt. Ni värdesätter ert privatliv och att ha lugn tid tillsammans. Men ibland vill Stenbocken ändå vara helt själv. Ni kommer båda att respektera detta behov hos varandra.

Det kan vara bra för er att komma iväg ut någonstans, uppe bland bergen kanske? Så att ni kan glömma bort kraven ett tag och komma i kontakt med ert inre, det praktiska och jordnära. Trädgårdsarbete, bygg och renovering kan vara aktiviteter som ni delar.

Eftersom ni båda är så seriösa när det gäller ert arbete, så kan det vara så att ni har så fullspäckade scheman att ni inte har så mycket tid för varandra. Men för att kunna utveckla kärlek och tillgivenhet för varandra så kommer ni att behöva vara medvetna om era respektive behov.

Ni är båda konservativa på det sexuella planet och det gör att ni i takt med att tiden går känner er bekväma med varandra eftersom ni har liknande attityd. Stenbockar tycker inte att det måste vara sprakande fyrverkerier varje natt. Det som är mer intressant är att ha ett stabilt förhållande där man stöttar varandra och finns där för varandra.