Stenbocken och Fiskarna

14:e Juni 2024

Stenbocken
22/12 - 19/1

Fiskarna
19/2 - 20/3


Kompatibilitet


Hur väl stenbock och fisk passar ihop med varandra
Ni är båda feminina och mottagliga tecken. Det feminina anses vara intuitivt och känslomässigt synkat. Detta har ni båda gemensamt. Men på ytan så finns det tydliga skillnader mellan er.

Allt handlar om idéer för Fiskarna, medan Stenbocken är fokuserad på det konkreta och praktiska.
Fiskarna är inte ett självcentrerat tecken, utan drivs av självuppoffring och styrs av ideal. Detta kommer att vara svårt för Stenbocken att förstå, eftersom han är mycket målmedveten. Stenbockar tror mest på det de kan känna, se och höra, de konkreta. De tycker om allt som kan bevisas och inte saker och ting som går utöver deras fem sinnen.

Fiskarna känner livet med sitt hjärta, inte med hjärnan och är en stor dagdrömmare. Detta kommer att göra Stenbocken galen. Han kommer att få känslan av att Fiskarna inte är så praktisk som han skulle önska, eller ambitiös nog. Detta är något viktigt att ha i åtanke om ni vill gå vidare med ett stabilt förhållande, eftersom Stenbocken har ett stort behov av att känna sig säker inför framtiden.

Stenbocken har en otrolig kapacitet när det gäller att arbeta mot ett materiellt mål. Fiskarna är en bra och osjälvisk arbetsam människa – men för andras sak och inte för deras egna.
Om ni förstår vad som motiverar er båda, så kommer detta att vara en mycket bra kombination och medfölja att Stenbocken blir mindre självcentrerad och Fiskarna mer praktisk.

Trots alla dessa olikheter ni har, så kan ni bli utmärkta vänner. Det finns vanligtvis en attraktion mellan er.