Skytten och Vattumannen

18:e April 2024

Skytten
22/11 - 21/12

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl skytt och vattuman passar ihop med varandra
Ni har båda fullspäckade scheman, ni tycker om att umgås med en så stor och varierad krets av människor som möjligt. Ni tycker också om att vara i händelsernas centrum, detta är en viktig sak som ni har gemensamt. Allting som har att göra med klubbar, teater, utesport och underhållning i allmänhet kommer att fungera för er.

Skytten är vanligtvis mycket entusiastisk och självsäker, något som kan bli lite svårt för Vattumannen att hantera. Vattumannen är lite mer avståndstagande, trots att han tycker om det sociala livet.

Ni har kreativa idéer båda två och Skytten hänger på Vattumannen men det kan komma att ta tid för honom att förstå sig på honom. Skyttar måste vara redo för oväntade förändringar då de träffar en Vattuman.

Vattumannen har ett ganska metodiskt sätt att utföra saker på men ibland så behöver han att ändra hastighet och det radikalt. Detta kan få Skytten ur balans, även om han också är fri och spontan av sig. Både Vattumannen och Skytten tycker om att fånga dagen men Vattumannen gör det utan någon som helst planering, vilket inte är Skyttens stil.

Ert liv tillsammans kommer aldrig att vara tråkigt eller rutinmässigt, det blir med säkerhet att vara dynamiskt. Ni hamnar i diskussioner om resor, sociala affärer och även andra udda ämnen som ingen annan skulle våga gå in på. Ni underhåller varandra och kommer att bli bra vänner, även om inget annat skulle inträffa.

Sexuellt så kommer ha det bra. Vattumannen erbjuder Skytten den stimulans han letar efter. Skyttar är mycket kärvänliga och demonstrativa och kommer att lugna ner Vattumannen en aning. Det kommer att vara bra för Vattumannen att bli hjälpt med att kunna tagga ner, generellt sett och det kommer att vara en positiv förändring mot den vanliga intellektuella inställning som Vattumannen har i andra avseenden av förhållanden. Det kommer att vara väldigt tillfredsställande, speciellt i sovrummet.