Skytten och Stenbocken

20:e Maj 2024

Skytten
22/11 - 21/12

Stenbocken
22/12 - 19/1


Kompatibilitet


Hur väl skytt och stenbock passar ihop med varandra
Skytten är väldigt utåtriktad, till skillnad från Stenbocken som är introvert, så på det sättet är ni väldigt olika. Skyttar är optimistisk, öppna och rättframma och de tar saker och ting som de kommer, i tron om att livet kommer att erbjuda det bästa. Även när saker och ting inte går vägen tror Skytten att allt kommer att ordna upp sig till det bättre.

Stenbocken är kallare och mer inåtvänd. Många – men inte alla – är konservativa av sig och mer negativa än Skytten är.
Skytten måste därför ge Stenbocken en chans att slappna av. Åstadkommer de det, så kommer Stenbocken att visa en helt annan sida av sin karaktär. Men man ska komma ihåg att Stenbocken kan känna sig överväldigad av Skyttens soliga disposition.

Skytten tycker om äventyr och frihet, så sport är ett naturligt intresseområde, så väl som friluftsliv. På det här området kommer Stenbocken att vara betydligt försiktigare än Skytten. Skytten måste ta den ambitiösa och praktiska sidan av Stenbockens karaktär i beaktande.

En tålmodig Skytt kan ta sig an Stenbocken och dra dem ur sitt skal så att de kan smaka på livet. Och Stenbockar är mottagliga, de kan vänja sig vid Skyttens utåtriktade sätt och följa med på hans upptåg.

Sexuellt, så kommer ni inte att ha det så hett och passionerat som Skytten skulle vilja, i alla fall inte i början. Om Skytten tar sin tid att utforska Stenbocken så kommer det att tillfredsställa dem i slutändan. Att arbeta hårt är ett måste för Skytten men det kommer att vara väl värt det.