Skytten och Skytten

14:e Juni 2024

Skytten
22/11 - 21/12

Skytten
22/11 - 21/12


Kompatibilitet


Hur väl skytt och skytt passar ihop med varandra
Två Skyttar tillsammans i ett romantiskt förhållande kommer att vara en kraftfull kombination men den behöver också hållas noga under kontroll.

Om du blir ihop med en annan Skytt, så kommer ni antagligen att lova varandra att aldrig vara stillasittande och att inte rota er för snabbt, utav rädsla att gå miste om er frihet. Detta ligger djupt i er natur. Ni förstår det här hos varandra, lyckligtvis.

Ni är intresserade av filosofi, resor, äventyr och upptäckande, sport och allt annat som håller er i trim både fysiskt och intellektuellt. Det är bra om ni kan uppleva det här tillsammans.

Alltför mycket flängande och ett liv som är för färgstarkt och för mycket i rörelse kan göra att det inte finns tid eller plats för att bygga en stabil grund. Så om ni vill ha ett seriöst förhållande så måste ni komma överens om hur långt friheten får gå.

Ni är ärliga båda två, i sättet ni uttrycker er själv på. Det kommer således inte att finnas några hemligheter mellan er. Båda kommer att vara brutalt ärliga. Snabbt kommer du att lära dig att du måste ta precis detsamma för att kunna ge det.

Det kommer att vara kul på det sociala planet, med många möjligheter att få nya vänner, njuta av underhållning och gå ut på till exempel middagar. Men Skytten är tävlingsinriktad, det gäller att inte försöka tävla när det gäller det sociala, var vänliga mot varandra.

På det fysiska planet så kommer tävlingsinstinkten att vara till nytta. Ni kommer att få möjlighet att tävla när det gäller gemensamma intressen såsom sportaktiviteter.