Skytten och Fiskarna

22:a Juli 2024

Skytten
22/11 - 21/12

Fiskarna
19/2 - 20/3


Kompatibilitet


Hur väl skytt och fisk passar ihop med varandra
Ni styrs båda av Jupiter. Detta betyder att ni förstår varandra omedelbart och ni har ett liknande sätt att tänka.

Men Fiskarna är också starkt influerad av Neptunus, vilket gör dem till drömmande, känsliga varelser, till och med mystiska av sig. Detta kommer Skytten att tycka om, med sin idealism. Ni känner båda att det finns en djupare mening med livet.
Dessa gemensamma intressen kan ni spendera mycket tid på och genom detta bygga ert förhållande.

Men det finns också väsentliga skillnader mellan er. Skytten är betydligt mer eldig än Fiskarna och mer utåtriktad, så ibland känner sig Fiskarna trängd.

Fiskarna behöver även tid för att bearbeta intryck från omgivningen och tycker om att drömma sina drömma i sin egen takt. Detta står i kontrast till Skyttens sätt att närma sig saker och ting, som innebär att få allt gjort här och nu.

Men Fiskarna relaterar ändå till Skytten när det gäller hemmet och familjelivet. Fiskarna vill slå sig ner i en bekväm miljö och bilda familj, så att de kan få utlopp för sin omhändertagande sida.

Sexuellt och emotionellt så vill Skytten och Fiskarna liknande saker, de har en hel del gemensamt på detta plan, så det kan finnas riktigt bra stunder mellan er, både i sovrummet och utanför. Det är en bra kombination i det här avseendet.