Skorpionen och Vattumannen

18:e April 2024

Skorpionen
23/10 - 21/11

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl skorpion och vattuman passar ihop med varandra
Kanske ni kommer att tvivla på att ni någonsin kommer att kunna ha en långvarig relation. Ni är båda envisa av naturen och har bestämda åsikter om saker och ting, så tvivlet har en grund. Vem kommer att ge med sig i en fråga? Om ni väljer att gå vidare med ett förhållande, så kommer detta att bli ett tufft område.

Skorpionen är ett kännande tecken och Vattumannen har emotionell näring att ge honom. Detta är inte vad folk brukar tro om Vattumannen men de är känsliga och kärleksfulla på sitt eget sätt. Kanske de antar att Skorpionens självcentrerade sätt bara är något ytligt. Och så är det faktiskt ofta.

Ni är båda bestämda av er och håller fast vid det ni har tagit er an till dess att ni kan fullfölja det. Ni är inte heller rädda för utmaningar. Detta är oftast något mycket viktigt när man vill arbeta för att en relation ska vara beständig. Men när det gäller denna relation så kommer det kanske att vara på motsatt vis. Ju mer man går in för det, desto mindre chans är det att det kommer att fungera.

Skorpionen behöver vara utrustad med bra kommunikationsförmåga för att kunna kompromissa med Vattumannen och lösa problemen. Detta är en process som lär er båda en hel del om varandra och som kommer att gör att den intolerans som kan finnas mellan er försvinner. I slutändan så hjälper detta er att växa som människor.

Skorpionen och Vattumannen är sexuellt attraherade av varandra. Skorpionen vill utforska Vattumannen på djupet. Det kommer att vara viktigt att kommunicera bra på det sexuella planet om Vattumannens passionerade sida helt ska komma fram.
Vattumannen i sin tur måste lära sig att inte tala så mycket, det är avtändande för Skorpionen, som föredrar att uttrycka sina känslor fysiskt. Mellan dessa två ytterligheter kommer ni att finna en medelväg.