Skorpionen och Stenbocken

22:a Juli 2024

Skorpionen
23/10 - 21/11

Stenbocken
22/12 - 19/1


Kompatibilitet


Hur väl skorpion och stenbock passar ihop med varandra
Vänskap är ordet som beskriver denna relation. Stenbocken är försiktig av naturen, ibland misstänksam. Men han lägger detta åt sidan tillsammans med Skorpionen, eftersom han känner att Skorpionen har bra avsikter och att de mer djupsinnigt lagda än genomsnittspersonen.

Ni fattar snabbt tycke för varandra och känner er som om ni vore relaterade. Även om era styrande planeter inte är de bästa av vänner, rent astrologiskt, så fungerar ni ändå på något sätt bra ihop och känner er bekväma med varandra.

Ni är båda hårt arbetande och väldigt målmedvetna. Men ni har olika saker som motiverar er. Skorpioner bryr sig mer om passion än om rikedom. De tycker om vad makt har att erbjuda dem, medan Stenbockar är mer intresserade av pengar och vad de kan användas till.

När ni slår era krafter ihop så kommer ni att kunna bygga ett förhållande som för med sig både makt och materiella vinster. Ni måste vara balanserade om ni ska kunna arbeta (eller leka) tillsammans, eftersom det annars kommer att uppstå maktkamper.

I en familjesituation så kommer er kärlek att vara någonting vackert. Ni kommer att kunna skapa en trygg och kärleksfull miljö för era nära och kära och familjen kommer aldrig att sakna något.

Den sexuella kompatibiliteten är inte hög, i alla fall inte till en början. Skorpionen tycker om att uttrycka sexualitet på alla möjliga vis, medan Stenbocken är mycket mer reserverad. Skorpionens sexuella entusiasm kan få Stenbocken att känna sig överväldigad när ni först träffas. De kan tro att det finns något bakomliggande motiv och det krävs tid för att övertyga dem om att så inte är fallet.

Om Skorpionen ger Stenbocken en chans, lite tålamod och hjälp, så kommer det sexuella uttryckssättet hos Stenbocken att mogna. Och när Stenbocken är redo att ge allt han har, så kommer det att bli ett fysiskt tillfredsställande förhållande även för dem.