Skorpionen och Skytten

22:a Juli 2024

Skorpionen
23/10 - 21/11

Skytten
22/11 - 21/12


Kompatibilitet


Hur väl skorpion och skytten passar ihop med varandra
Skorpionen och Skytten kan bli bra vänner. Detta är också en utmärkt kärlekskombination och det kan vara ett förhållande fyllt av optimism och vinster. Ni har båda ett positivt sätt att se på livet och vill åstadkomma mycket.

Skytten är utåtriktad och till en början så kommer Skorpionen att hålla sig lite på sin vakt när han känner av det. Skytten kommer också att notera att Skorpionen är lite väl seriös ibland. Detta kan fungera, eftersom Skytten har en mer eftertänksam sida, även om det inte alltid verkar så. När ni är tillsammans kommer ni att vara ett dramatiskt par och andra runtomkring kommer att känna av er speciella energi. Folk kommer att vända sig om efter er, eller kanske till och med himla med ögonen, när ni kommer in i rummet.

Det dåliga med det här förhållandet är att det kan vara explosivt och helt enkelt för mycket. Om inte Skytten har några grundregler för sig själv, emotionellt och mentalt, som tar ner honom på jorden, så kommer relationen kanske att ta slut.

Sett från den ljusa sidan, så kan Skytten dra fram Skorpionen ur sitt skal och lära honom hur man har kul. Om Skorpionen slappnar av lite och hänger på, så kommer han att se en ljusare och mer optimistisk sida av livet.

Skytten älskar att resa och att utforska omgivningen såväl som andra kulturer. Skorpionens ögon kommer att öppnas och Skytten får honom att smaka på den frihet och variation som är så viktig för Skyttar.

Eftersom Skytten gillar att dela med sig så kommer sexlivet att vara spännande. Det kan dock vara ensidigt, tills dess att Skorpionen börjar lita på honom och blir mer öppen.