Skorpionen och Skorpionen

22:a Juli 2024

Skorpionen
23/10 - 21/11

Skorpionen
23/10 - 21/11


Kompatibilitet


Hur väl skorpion och skorpion passar ihop med varandra
Detta förhållande kan antingen vara himmel eller helvete. Det kan vara en passionerad affär där ni båda är attraherade av varandra. De fysiska kopplingarna är med en gång mycket starka och kommer att få er att längta efter varandra, redan från början.

Det vanliga är att två Skorpioner fattar tycke för varandra väldigt snabbt och snart därefter upptäcker att det finns en möjlighet att det här utvecklas till ett livslångt förhållande.

En annan Skorpion förstår dig intuitivt, från insidan ut. Detta är någon att dela hemligheter med. Ofta så behöver ni inte ens säga ett ord, en blick kommer att vara nog för att förstå vad den andra personen känner. Ni synkar med varandra på ett unikt sätt och behöver inte ingå långa diskussioner för att lösa problem, vilket många andra förhållanden behöver. Blott närvaron av den andra partnern är betryggande.

Förhållanden mellan Skorpionen är inte exakt vad andra stjärntecken skulle se som idylliska. Det uppstår ofta stora humörsvängningar och tumult, eftersom ni båda är saknar flexibilitet i många frågor. Om ingen av er är kapabel att älska den andra villkorslöst så kommer dessa problem att vara mycket svåra att överkomma.

Eftersom ert sätt att älska på är så djupt, så är ni till följd av detta possessiva, avundsjuka och misstänksamma. Ni kräver båda total lojalitet. Om ingen av er ger den andra personlig frihet, så kommer förhållandet att vändas till en kamp mellan viljor. Det enda sättet ni kan undvika det här är genom att lita på varandra och inte låta misstankar förstöra för er.