Skorpionen och Fiskarna

20:e Maj 2024

Skorpionen
23/10 - 21/11

Fiskarna
19/2 - 20/3


Kompatibilitet


Hur väl skorpion och fisk passar ihop med varandra
Relationen mellan Skorpionen och Fiskarna är en av de mer speciella, den kan till och med vara magisk. Det är en relation många av oss bara drömmer om. Två vattentecken tillsammans innebär att kraftfulla emotionella energier kommer fram och att det uppstår stor passion och kärlek. Ni kommer båda att tycka om att visa känslor för varandra.

Fiskarna förstår Skorpionens personlighet på ett intuitivt sätt och vet precis hur hon ska beröra honom, både kroppsligt mentalt och själsligt. När Fiskarna arbetar sig in i Skorpionens psyke kommer Skorpionen att bli huvudstupa kär i dem.

För Fiskarna så verkar det som om att Skorpionen har en speciell förmåga att dra henne tillbaka från den värld av självupptagenhet där hon glömmer bort det verkliga livet totalt. Skorpionens praktiska sätt att se på saker och ting är passande, emotionellt sett. Skorpionen kan få Fiskarna att komma ner på jorden och ni kommer att skapa ett mycket speciellt band tillsammans.

Fiskarna kommer att kunna lugna Skorpionens känslostormar som härstammar från en inre passion och intensitet. Medkänslan Fiskarna har kommer att gör att hon handskas med Skorpionen på ett lugnt och elegant sätt. Kanske Fiskarna kan vara balansen i Skorpionens liv? När ni väl har skapat ett sådant här band har ni svårt att hålla er ifrån varandra.