Oxen och Vattumannen

22:a Juli 2024

Oxen
20/4 - 20/5

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl oxe och vattuman passar ihop med varandra
Oxen är praktisk och jordnära när det gäller det mesta i livet. Han är konservativ och uttrycker åsikter baserade på ett förutbestämt synsätt. Vattumannen å andra sidan är mer progressiv och styrs av ideal. Vattumannen kommer att frustrera Oxen genom att försöka få honom att tänka utanför ramarna. Vissa av Vattumannens idéer verkar helt ologiska för Oxen, som får en känsla av att Vattumannen inte lever i verkligheten.

Vattumannen är mycket involverad i sociala frågor och i politik. Att begränsa sig till ett hemmabaserat liv med familjen känns inte nog för Vattumannen. Oxen kommer inte att hålla med om detta, deras åsikt är att hemmet är det viktiga att utgå ifrån. Oxar är mer brydda över vardagens bestyr än över humanitära ideal.

Ni är båda fixerade tecken, detta innebär att ni båda är envisa. Ingen av er kommer att lämna mycket plats åt den andra för att ha andra åsikter. Ni är även vanemänniskor båda två, ni är bekväma med att leva på ert vanliga sätt och se saker och ting som ni alltid brukat. Har ni åldern inne, så är detta en mer uttalad skillnad.

Skyttens okonventionella sätt kommer fram på det sexuella planet. Oxen har en sensuell natur och kommer att uppmana Skytten till att utforska det han åtrår på ett djupare plan. Inom detta område kommer det att finnas tillfredsställelse. Men det finns en skillnad i att Oxen vill ha stabilitet och trygghet, medan Skytten vill utforska möjligheter innan han binder sig. Det kan finnas en chans för ett längre förhållande om Skytten är tillräckligt nöjd med det Oxen har att erbjuda.