Oxen och Oxen

20:e Maj 2024

Oxen
20/4 - 20/5

Oxen
20/4 - 20/5


Kompatibilitet


Hur väl oxe och oxe passar ihop med varandra
Oxar är väldigt enkla och rättframma av sig. Jordnära är de, som de jordtecken de är. När du träffar din tvilling Oxen känner du dig attraherad och bra till mods i hans närvaro.

Ni kommer att uppleva Venus magi, det är en mjuk, älskvärd och social energi som uppstår mellan er. Det kommer ske att ske redan under det första mötet. Ni kommer att vara bekväma båda två och uppskatta hur lätt det är för er att utbyta känslor.

Det är viktigt för Oxar med charm, etikett och ett fint beteende. Ni har båda samma standard och samma krav när det kommer till det här.
Det är ganska sannolikt att ert möte kommer att ske på någon social plats, eller på ett konstnärligt evenemang. Venus styr ju även konst, musik och mode. Detta är något ni båda dras till.

Att ha vänner är någonting viktigt för Oxen, så det kommer att bli en del sociala och kulturella tillställningar i framtiden. Ingen av er vill göra något för vilt och galet men ni kommer att bygga nya och intressanta vänskapsförhållanden med andra människor och det kommer att vara en byggsten i er relation.

Ni tycker inte om förändring. Det innebär att ingen kommer att tvinga den andra att förändras. Detta är ett stort plus men det har även risker.

Att vara två Oxar i ett förhållande kan göra att man, utan att inse det, hamnar i ett beteendemönster där man inte ställer krav på varandra. Detta kommer att medföra slöhet och att saker och ting stagnerar.

Ni söker båda trygghet, så en av er måste ta initiativet om ni ska utvecklas och bli framgångsrika. Om båda av er är för upptagna med att tjäna pengar, så kommer det att inverka på tiden ni har tillsammans. Detta bäddar för problem.
Ni är hem- och familjeorienterade, så det här kan vara en fullträff, finansiellt och emotionellt.