Oxen och Lejonet

18:e April 2024

Oxen
20/4 - 20/5

Lejonet
23/7 - 22/8


Kompatibilitet


Hur väl oxe och lejon passar ihop med varandra
Det här är en ganska knepig kombination. Era härskarplaneter, Solen och Venus, är inte så bekväma med varandra och ändå är ni attraherade av varandra. Den attraktion som uppstår på en gång har att göra med att Lejonet är som en lysande stjärna medan Oxen är sensuellt romantisk på ett jordnära sätt. Lejonet är också ett tecken associerat med beskyddande, precis som lejon förser och tar hand om sin klan. Detta dras Oxen till, han känner att Lejonet kommer att ge honom den trygghet och det självförtroende som han behöver.

Lejonet tar faktiskt fram den romantiska sidan hos Oxen, såväl som den sexuella. Men detta räcker nog inte för att förhållandet ska hålla, eller så ger det inte den emotionella tillfredsställelse som Oxen behöver i det långa loppet. När ni träffas så får ni ta det långsamt, så att ni inte blir för passionerade.
Det gäller att ta ett steg tillbaka och tänka praktiskt. Då kanske det här utvecklas till ett permanent förhållande.

På det sociala planet så är ni aktiva båda två. Men tyvärr kan det hända att ni tävlar med varandra om att få omvärldens uppmärksamhet. Var vaksamma på detta, det kan vara kul i början men det kan resultera i ett fullskaligt krig mellan två viljor.