Oxen och Jungfrun

20:e Maj 2024

Oxen
20/4 - 20/5

Jungfrun
23/8 - 22/9


Kompatibilitet


Hur väl oxe och jungfru passar ihop med varandra
Ni är två jordtecken, det betyder att ni har naturliga vibbar mellan varandra.
Jord plus jord gör att ni har en bra praktisk grund att stå på i ert förhållande. Det är inte dåligt. Jungfrun förstår mycket väl Oxens behov av finansiell obundenhet och materiell säkerhet.

Men Jungfrun är samtidigt pedantisk och något av en perfektionist. Hon analyserar och dissekerar varenda liten sak. Detta kan göra Oxen trött, även om ni håller med varandra innerst inne och delar åsikter.

Jungfrun kommer att vilja att Oxen talar och lyssnar, medan Oxen ofta behöver lugn och ro. Jungfrun har ett ständigt aktivt sinne och tycker inte om dötid utan intellektuell stimulans.

Det kan vara bra om ni gör aktiviteter tillsammans inom kreativa områden såsom konst, musik och kanske matlagning. Det kan vara ett bra tillfälle för Jungfrun att koppla av och synkronisera sitt tempo med Oxens. Det kommer att vara bra för Jungfrun att ha ett lugnare, mer avslappnat tempo.

Jungfrun och Oxen kan dela sexuell njutning tillsammans, en sådan relation kommer att kunna fungera i det långa loppet. Här kan man ta igen andra svagheter i relationen och det kommer att vara tillfredsställande för båda.
De flesta Oxar är attraherade av Jungfrur och omvänt.