Lejonet och Vattumannen

22:a Juli 2024

Lejonet
23/7 - 22/8

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl Lejon och Vattuman passar ihop med varandra
Ni är motsatstecken och detta sägs vara ett bra omen för ett långt förhållande men bara under vissa specifika omständigheter.

Lejonet erkänner Vattumannens intellektuella törst på livet men tror också att det kan komma att gå ut över hans uppmärksamhetssökande personlighet. Lejonet, som är ett eldtecken, är mer spontan och emotionell än Vattumannen är.

Vattumannen har också ett attraktivt sken kring honom och ni kommer kanske att tävla om folks uppmärksamhet ibland. Om ni ska förbättra er sociala potential måste ni försöka att kombinera era talanger och arbete med varandra.

Ni är båda viljestarka och något självcentrerade. Detta betyder att ni måste arbeta aktivt med att anpassa er till varandra. Lejonet kommer kanske att tycka att Vattumannen är för distanserad, medan Skytten kan tröttna på Lejonets strävande efter att vara i rampljuset.

Otroligt nog så är många födda i Lejonets tecken ganska konservativa. Skytten är nytänkande och har inte så mycket respekt för det konventionella. Det här kan innebära svårigheter framöver.

Vattumannen är plötslig av sig i hur han gör saker och ting och kan bli kär innan han ens själv anar det. Detta beror i ert fall på att det finns en naturlig attraktion mellan Vattumannen och Lejonet. Så kanske giftermål, eller åtminstone ett seriöst förhållande, är oundvikligt när ni väl möts.