Lejonet och Vågen

14:e Juni 2024

Lejonet
23/7 - 22/8

Vågen
23/9 - 22/10


Kompatibilitet


Hur väl Lejon och Våg passar ihop med varandra
Vågen har en personlighet som är underbart social, de är människoälskare. De kan passa in med nästan vem som helst. Man kan säga att de är som kameleonter. Det är mycket därför som Lejonet dras till dem och det kan uppstå en fin vänskap mellan er.

Lejonet är ett eldtecken och Vågen ett lufttecken. Elden blir starkare om man blåser luft i den. Kombinationen luft/vatten leder ofta till en nära relation med både sexuell tillfredsställelse och bra kommunikation.

Lejonets ärlighet är ett stort plus men det hade varit bra om han kunde ta efter Vågen lite i hur man lägger fram sanningen. Lejonets ord kan stundtals vara sårande för Vågen.

Vågen är diplomatisk och strävar efter balans i saker och ting. De hatar argumentationer och när friden i deras liv störs. Inte som Lejonet, som är rakt på sak och kallar saker för var de är.

Ni är romantiskt attraherade av varandra. Kombinationen av era planeters energier, Solen och Venus, gör er till ett iögonfallande par. Eran karisma och energi drar till sig folk som en magnet. Det här är en tursam kombination och det bäddar för ett bra förhållande.

När ni börjar lära känna varandra, så inser ni att ni delar intresset för att anordna fester och middagar hemma. Det kan bli riktigt underbara sociala tillställningar hemma hos er. Att spendera tid med vänner och kollegor är något ni båda tycker om.

På det stora hela så kommer sexuallivet mellan er att vara mycket njutbart. Ni fungerar bra ihop.