Lejonet och Skytten

22:a Juli 2024

Lejonet
23/7 - 22/8

Skytten
22/11 - 21/12


Kompatibilitet


Hur väl Lejon och Skytt passar ihop med varandra
Ni är båda eldtecken och ni utstrålar kraft, värme och skönhet. Ert förhållande karaktäriseras av en öppen ärlighet.
Väldigt få stjärntecken kan hantera Skyttens sätt att närma sig folk, så rakt på sak som han är. Men ett eldtecken som Lejonet kan. De inte bara hanterar Skytten bra, utan de frodas i en sådan relation.

Det finns ett speciellt band mellan er. Det kommer att vara som att ni känner varandra väl, även om ni precis har träffats. Ni är entusiastiska inför livet båda två och detta kommer ni att återspegla i varandra och ni kommer att njuta av vad ni har att erbjuda varandra.

Lejonet kommer att fyllas av värme och ljus då Skytten inspirerar honom, exempelvis till att resa och utforska världen.

Lejonet är stolt och Skytten glömmer ibland bort andras känslor när han presenterar sanningen. Men Lejonet är starkt nog att inte såras av Skyttens ärliga tunga. Lejonet behöver bara lära sig att lyssna på det Skytten säger utan att reagera så starkt på det. De har ändå ganska lätt för att förstå att ärligheten inte är p.g.a. ovänlighet, utan snarare ett försöka att hjälpa och förbättra.

Lejonet, som är ett soltecken, har energi och entusiasm. En typisk Skytt kommer att vara mer lättsam än ett Lejon men kommer samtidigt att förstå Lejonets behov och ta fram det bästa hos honom.

Sexuellt så har ni ett kreativt förhållande det lätt slår gnistor om. Det är en väldigt stimulerande fysisk förbindelse; detta är en av de bättre kombinationerna i zodiaken på det här planet.