Lejonet och Skorpionen

20:e Maj 2024

Lejonet
23/7 - 22/8

Skorpionen
23/10 - 21/11


Kompatibilitet


Hur väl Lejon och Skorpion passar ihop med varandra
Ni har båda mycket starka viljor och måste lära er att respektera varandra om det här ska kunna gå vägen. Ni är ganska inflexibla och Skorpionens isande kyla kommer att ta långt tid för att smälta under Lejonets soliga strålar. Om Lejonet bara har tålamod, så kommer Skorpionen att vända om till det bättre och hans mjukare och mer känsliga sida kommer att komma fram.

Skorpionen är emotionell, sensuell och intensiv. Den här sortens energi bäddar för ett starkt emotionellt förhållande. Både Lejonet och Skorpionen är väldigt romantiska. De brukar para sig för livet. Ni är båda dramatiska och kan ta varandra till högre kreativa höjder.

I ett välfungerande förhållande så är Lejonet den starka ledaren, medan Skorpionen också är självsäker och bestämd och stöttar Lejonet. Tillsammans kan de överkomma stora hinder tillsammans och skapa ett starkt band.

Skorpionen är fascinerad av döden och livet härefter, detta kan göra Lejonet illa till mods. Då gäller det för Skorpionen att kunna backa ett tag från sådana samtalsämnen. Lejonet respekterar Skorpionens intelligens väldigt mycket men vill också visa sitt eget värde på det här området.