Lejonet och Lejonet

14:e Juni 2024

Lejonet
23/7 - 22/8

Lejonet
23/7 - 22/8


Kompatibilitet


Hur väl Lejon och Lejon passar ihop med varandra
Om du blir tillsammans med ett annat Lejon, så kommer du temporärt att känna att du har kontroll över situationen. Men skenet bedrar, din styrka kommer att tämjas av ditt tvillingtecken, som har precis samma behov att glänsa som du har. Ni styrs båda av solen, så att slå sig samman med ett annat Lejon är som att skapa en binär stjärna.

Den här kombinationen har två möjliga utfall för er. En av dem är ett ljust och levande förhållande som kommer att vara fascinerande.
Det andra är ett komplett fiasko, där ni tar ut varandra. Hetta kommer att byggas upp mellan er. Den stora frågan i det här förhållandet är: Vem dominerar vem? Ni drivs båda av era egon och är lika stolta och obstinata båda två. Det ni måste lära er är att både ge och ta. I en relation som denna måste man kompromissa, det är nyckeln till att få det att fungera.

En relation mellan er kommer att ta upp en sak till ytan och det är hur ni bryr er om vad andra tycker och tänker. En av de viktigaste drivkrafterna hos Lejonet är behovet av att få bekräftelse för sina prestationer. Ni kanske kräver för mycket av varandras uppmärksamhet.

Om du klarar att släppa en del av dina dominerande och självcentrerade drag, så kommer ett annat Lejon att kunna ge mycket när det gäller lojalitet, vänskap och stöd.

Ni är dessutom bra lämpade för varandra när det kommer till det sexuella, ni vet båda hur man ska göra det dramatiskt och ta samlivet till en högre nivå.