Kräftan och Vattumannen

20:e Maj 2024

Kräftan
22/6 - 22/7

Vattumannen
20/1 - 18/2


Kompatibilitet


Hur väl Kräfta och Vattuman passar ihop med varandra
Den självständiga och frihetsälskande Vattumannen är inte av samma skrot och korn som Fiskarna. Det här kan vara en svårhanterad kombination. Det är svårt att få Vattumannen att binda sig, vilket Fiskarna vill. Att argumentera emotionellt tjänar ingenting till.

Vattumannen behöver utforska livets olika vägar innan han slår sig ner med någon. Om Kräftan är av den mer traditionella, konservativa typen så kommer det att känna som om det dröjer en evighet tills dess att Vattumannen är färdig med sitt sökande och Kräftans behov börjar få mer betydelse.

Vattumannen kommer inte att göra klart för Kräftan var han står, speciellt på det emotionella planet. Och han låter sig inte bindas. Men det kommer att bli ett äventyr för Kräftan. Om Vattumannen bara kan slå sig till ro så pass att han kan känna Kräftans vibrationer som lugnar ner hans rastlösa jag, så kommer ni två att kunna komma närmare varandra. Men det kommer att finnas återkommande svårigheter. Kräftan behöver djupa familjeband och Vattumannen behöver frihet.

Det är sannolikt att ni kommer att ha ett passionerat sexualliv. Vattumannen är något av en ”hippie” i sättet han ser på sex. Det är lite för avvikande för Kräftan och kommer kanske inte att vara helt tillfredsställande men det kommer i alla fall att ta lite fyr i sänghalmen.