Kräftan och Skytten

22:a Juli 2024

Kräftan
22/6 - 22/7

Skytten
22/11 - 21/12


Kompatibilitet


Hur väl Kräfta och Skytt passar ihop med varandra
Kräftan kan tycka att Skytten är som en vit riddare vars romantik kan göra honom alldeles hänförd. Eller så kan han se Skytten som en svår nöt att knäcka. Detta trots att Jupiter och Månen, era styrande planeter, är vänner och fungerar väldigt väl tillsammans. Det här förhållandet kommer nog inte att fungera i det långa loppet men man vet aldrig.

Skytten är ärlig, ibland brutalt ärlig, på ett okänsligt sätt. Kräftan kommer att tycka om Skyttens direkta och glada sätt men de är mycket känsliga för kritik.

Kräftan kommer att försöka dölja sina känslor för Skytten och kommer att lyckas med detta. Det kommer dock inte att vara långvarigt. Skyttens hetta kommer att få Kräftans vatten att koka förr eller senare.

Kräftan behöver vara mer tjockhudad för att hantera Skyttens utbrott och Skytten måste lära sig att vara diplomatisk, vilket inte är enkelt för honom.
Kräftan och Skytten har det bra sexuellt – det kan bli en het affär. Men detta kan vara övergående, eftersom det finns så stora skillnader mellan era temperament. Ju mer energi ni lägger ner på förhållandet, desto bättre kommer det att fungera.