Kräftan och Lejonet

22:a Juli 2024

Kräftan
22/6 - 22/7

Lejonet
23/7 - 22/8


Kompatibilitet


Hur väl Kräfta och Lejon passar ihop med varandra
Lejonet, med sin entusiasm och självsäkerhet, kan vara perfekt för Kräftan. Om Kräftan saknar självförtroende, kommer Lejonet att lyfta honom och få honom att känna sig bättre än någonsin. På andra hållet så kommer Kräftans finkänsla och kärleksfulla sätt att göra att Lejonet känner sig uppskattad.

Era styrande planeter är Solen och Månen. Det här är en klassisk kombination av manligt och kvinnligt. Lejonet, med sin maskulina energi och eldiga aggression och Kräftan med sin femininitet som visar sig genom omvårdnad och öm kärlek.

Dessa drag kan tyckas vara motsatser och därför stå i strid med varandra. Men att blanda dem leder till nyskapande, en relation mellan man och kvinna. Det här är ett förhållande med starka band, där manligt och kvinnligt balanseras. Detta torde resultera i en positiv utgång.

Elden värmer vattnet och därigenom bildas ånga. Men vatten kan ta ut den kreativa elden. Det är ytterst viktigt att ni båda låter varandra vara som ni är, utan att döma eller kontrollera.

Lejonet måste lära sig att vara mjukare i sitt sätt och Kräftan måste lära sig att stå på egna ben och inte ständigt söka bekräftelse. På de här grunderna kommer förhållandet att fungera. Annars så kommer kärlekselden att dränkas i Kräftans hav av känslor.