Kräftan och Jungfrun

22:a Juli 2024

Kräftan
22/6 - 22/7

Jungfrun
23/8 - 22/9


Kompatibilitet


Hur väl Kräfta och Jungfru passar ihop med varandra
Kräftan och Jungfrun är båda känslosamma, kvinnliga tecken. Det kommer att vara en rik och fruktbar kombination av energier, på alla plan. Månen, som styr Kräftan, tillsammans med Merkurius, som besitter en intellektuell briljans, gör att ett dramatiskt spel av himlakrafter uppstår. Sannolikheten är stor att ni kommer att träffas genom gemensamma vänner. Kräftan kan vara en bra vän och mycket sympatisk. Ibland är det dock svårt för Jungfrun att förstå honom, med alla känslor och humörsvängningar som medföljer. Detta är inte riktigt Jungfruns område.

Om Jungfrun skulle be Kräftan att tänka igenom saker och ting, så skulle Kräftan förundras över detta och fråga: Kan du inte känna vad jag känner? Det kan antagligen Jungfrun men hon behöver även tänka.

När det kommer till problemlösning, så är ni varandras motsatser. Jungfrun löser saker och ting intellektuellt, medan Kräftan gör det emotionellt.
Men Kräftan och Jungfrun är vänner. Detta betyder att ni långsamt och stadigt kan börja acceptera varandra. Kräftan kommer att bli vettigare i sitt förhållningssätt till saker och ting, i takt med att bandet mellan er blir starkare. Er kärlek kommer att växa med tiden.

Det finns en viktig sak som Jungfrun måste göra och det är att hålla sina tendenser till att döma och kritisera i schack. Kräftan är känslig, för att inte säga överkänslig och kommer inte att kunna stå ut med krav på perfektion. Det här kommer också att vara gällande när det kommer till sexuallivet. Jungfrun kan inte be om att saker ska utföras som inte stämmer överens med Kräftans långsamma, mottagliga sätt.