Jungfrun och Skorpionen

22:a Juli 2024

Jungfrun
23/8 - 22/9

Skorpionen
23/10 - 21/11


Kompatibilitet


Hur väl Jungfru och Skorpion passar ihop med varandra
Många Jungfrur och Skorpioner attraheras av varandra och en hel del av dem har lyckats skapa ett bekvämt och tillfredsställande liv tillsammans, både finansiellt mentalt och emotionellt.

På andra sidan spektrumet så finns en grupp som inte fungerar bra. De gifter sig kanske och fortsätter leva tillsammans livet ut men tillfredsställer inte direkt varandra. Detta beror på att de båda är väldigt krävande, på sina respektive sätt.

Skorpionens styrande planet, Pluto, är konfronterande på ett utmanande sätt, medan Jungfrun föredrar att argumentera rationellt, på ett icke framfusigt sätt.

I ett långvarigt förhållande kommer Jungfrun att känna att Skorpionen saknar finkänsla. Det direkta sättet hos Skorpionen kommer hon att se som en brist på respekt. Om inte Skorpionen tar hänsyn till hennes basbehov kommer detta att vara negativt. Skorpionen, å andra sidan, kan irritera sig på Jungfrun som alltid ska analysera minsta lilla sak på ett överdrivet logiskt sätt.

Praktiskt sett och även när det gäller samlivet, så kommer förhållandet att ha förutsättningarna för att kunna fungera väl. Jungfrun har mycket att erbjuda Skorpionen när det gäller praktisk säkerhet, såväl som kärlek. Ni är ett par som kan arbeta med finansiell stabilitet som mål och bygga ett supportsystem som kommer att ge er mer än vad ett vanligt förhållande har att erbjuda av emotionell och romantisk tillfredsställelse.