Jungfrun och Jungfrun

20:e Maj 2024

Jungfrun
23/8 - 22/9

Jungfrun
23/8 - 22/9


Kompatibilitet


Hur väl Jungfru och Jungfru passar ihop med varandra
Att betrakta en annan Jungfru och analysera dem, är precis som att titta sig i spegeln. Den andra Jungfrun kommer att förvänta sig perfektion, precis som du gör. Det här kommer antagligen att vara en otrolig utmaning för er båda, redan från början. Det kommer inte att fungera om inte både du och ditt tvillingtecken inser att det inte är möjligt att uppnå perfektion och att ni måste vara mer tillåtande med varandra.

Det viktigaste ni har att lära under er resa genom livet är hur man njuter av det. Om ni ställer för höga krav på varandra, så att de inte går att uppnå, så kommer ni leva ett liv i sorg. Försök att inte vara så kritiska mot varandra.
Om ni kan sluta med detta, så kommer era kloka hjärnor tillsammans att vara en stark kraft. Fokusera på att försöka njuta av ert arbete och att uppnå de mål ni satt tillsammans. Ni tycker båda om att arbeta för att uppnå perfekta resultat, så ni kan åstadkomma mycket.

Ni ställer höga krav på varandra men samtidigt är ni bra på att hjälpa och uppmuntra varandra. Ni blir uppriktigt glada över att se den andra partnern lyckas, något som inte är så vanlig nuförtiden. Ert förhållande är i grunden osjälviskt.

Ni har mycket gemensamt, ni tycker till exempel båda om att ha det rent och organiserat och ni tycker om att kavla upp armarna och arbeta hårt.

När det kommer till det sexuella så har ni ett liknande sätt att uttrycka er kärlek. Om ni struntar i att vara intellektuella på det här planet, så kan ert kärleksliv vara mycket trevligt och givande.