Fiskarna och Fiskarna

18:e April 2024

Fiskarna
19/2 - 20/3

Fiskarna
19/2 - 20/3


Kompatibilitet


Hur väl fisk och fisk passar ihop med varandra
Det finns ingen som kan förstå de mystiska Fiskarna så bra som en av samma tecken. Den emotionella och känsliga energi ni delar och för med er till förhållandet kan resultera i stark kärlek och i extas. Om ni kan försöka vara organiserade, så kommer ni att kunna balansera det praktiska med all denna mystik. Det finns ingen född i Fiskarnas tecken som inte tror på kärlek och ni är både generösa, toleranta och har tålamod.

Ni behöver komma ner på jorden båda två, det räcker inte att drömma om vad man vill ha. Detta kommer att vara ett problem i en relation med två av Fiskarnas tecken. Det kommer att finnas drömmar, planering och samtalande men inget konkret utfört.

Ni kommer att älska varandra djupt och underkasta er varandra. Det kommer att kännas som en närmast övernaturlig kärlek, som en religiös upplevelse.

Det finns de av Fiskarna som har uppnått sina ideal och som verkligen är självuppoffrande och serviceälskande människor. Och så finns det de som inte är så pass utvecklade att de kan göra detta än. Så frågan är vilken av dessa din partner är. Det är något som du måste utröna så snabbt som möjligt. Det kommer att klargöra om ni är tillsammans för ett nobelt syfte, eller om ni bara är två offer som tar ner varandra. Där vill du inte hamna.

Nackdelen med er kombination är att ni kan såras emotionellt i er önskan att hjälpa varandra. Då kan ni börja se på er själva som martyrer.