Tuppen

22:a Juli 2024

Tuppen

Tuppen
Tuppen är alltid populär, extravagant och kreativ. De kan vara brutalt ärliga och älskar för det mesta att bli överöst med uppmärksamhet. De är underbart lojala vänner och ger ofta råd – vare sig de blivit frågade om det eller ej! Familjen betyder allt för Tuppen och de är en av de mest lojala av alla zodiaker.

Positiva egenskaper: Entusiastisk, värdig, motståndskraftig, välorganiserad, bra med tider
Negativa egenskaper: Domderande, pedantisk, svårt för kritik, obetänksam

Motto: ”Jag vet


Prognos för 2016
Under första halvåret är det lämpligt att göra större förändringar i ditt liv. Det är nu du måste planera för hur du ska uppnå ditt mål. Du kanske grälar lite med din andra hälft men om du vill bli framgångsrik så måste du undvika dessa hinder och fortsätta på den inslagna vägen.

Ditt kärleksliv ser ut att blomma i år. Om du är singel kommer du att få många nya vänner. Är du gift så kommer du att få en riktigt trevlig tid. Det är naturligt att det uppstår småtjafs ibland. Det här ser även ut att kunna vara ett bra år för en graviditet.

Om vi tittar på din karriär så ser det ut att gå lite långsammare. Det är nu som du har chansen att lära dig nya saker. Under årets första hälft har du bäst möjligheter att bättra på dina kunskaper inom området för ditt arbete. Företagare kommer att få goda möjligheter från mitten av året och framåt. Under årets tre fyra månader krävs det att du aktivt riktar din uppmärksamhet mot de personer du interagerar med.

Vad gäller ekonomin så ser det ut att bli ett bra år. Du kommer att planera bra och det du sparar i början av året kommer att komma väl till hands i slutet. Du behöver inte skära ner på basutgifterna eftersom pengarna forsätter rulla in så det räcker och blir över. Du kanske gör en större investering under årets mitt.

När det kommer till hälsan kommer det första kvartalet att vara osedvanligt bra. Du kommer att ha mycket energi och kunna njuta av alla aktiviteter du har. Hälsan kommer att börja gå aningen utför efter årets mitt, så du måste lära sig själv att vila. Du måste ta hand om din hälsa väl under det tredje kvartalet och under det allra sista kvartalet så ska du använda avslappning och kreativa aktiviteter som en strategi för att må bra. Du förstår relationer mycket bra. Om någon jobbig situation uppstår hemma så kommer du att kunna klara av den med lätthet. På det stora hela så är detta ett år då du måste tänka på att planera före du agerar. Släpp det förgångna som tynger dig och fortsätt framåt med all din entusiasm. Detta är ett synnerligen bra år när det kommer till ekonomin, glöm inte det.

Fakta
Bästa tid 17:00 – 19:00
Årstid och månad Höst, September
Födelsesten Citrin
Jämförbart västlig zodiak Jungfrun
Polaritet Yin
Färger Violett, vit