Tigern

20:e Maj 2024

Tigern

Tigern
Magnifik och passionerad! Så fort Tigern gör något, så väcker han uppmärksamhet. Obeslutsamhet och envishet kan även de vara hörnstenar i Tigerns personlighet. Å ena sidan generös men å andra sidan lite elak, det kan vara svårt att veta var man har Tigern. Flexibel, ärlig och verkligen underhållande, i Tigern så har man en vän för livet.

Positiva egenskaper: Modig, karismatisk, generös, äventyrlig och risktagande
Negativa egenskaper: Hetlevrad, påstridig, dålig på att följa direktiv och regler

Motto: ”Jag vinner


Prognos för 2016
Det här året innebär stora förändringar i din personlighet. Du har en synnerligen god självuppfattning och du vet mycket väl vad dina styrkor och svagheter är. Vad du än må ha planerat förra året så kommer det att gå i uppfyllelse i år. Du kommer att lägga ner mycket arbeta på att förbättra dig själv som person. Du kommer mestadels att vara influerad av Merkurius och Venus under 2016. För de Tigrar som är gifta så är det troligen bäst att de håller sig till sin partner för vägledning. Det är ett bra år att försöka skaffa barn.

Vad gäller karriär och arbete så är det tuffa tider. Du behöver utöka ditt sociala umgänge så att du inte går miste om nya möjligheter. Du behöver planera din ekonomi väl. Det finns risk att du annars satsar för mycket pengar på t.ex. renovering och inredning. Det kan också hända att du planerar för dyra resor. Detta kan göra att din ekonomi blir ansträngd men planeten Merkurius kommer vid vissa tillfällen att hjälpa dig att planera ekonomin på ett bra sätt.

När det kommer till hälsan så är det viktigt att du håller dig till en strikt träningsregim. Försök att hålla dig borta från gräl och tjafs för att undvika stressrelaterade problem. Under årets sista månader kommer du att behöva vara extra mån om vad du äter för att behålla hälsan. Det här ser ut att bli ett riktigt bra år när det gäller relationerna med släkt och vänner, så ta tillvara på det så mycket som möjligt.

När det gäller kärlek däremot så kommer du kanske att vara tvungen att ta dig igenom utmanande situationer. Rent allmänt kan man säga att det här är en tid då du måste ta ett steg tillbaka och fundera på vad du har för mål.

Fakta
Bästa tid 03:00 – 05:00
Årstid och månad Vinter, Februari
Födelsesten Safir
Jämförbart västlig zodiak Vattumannen
Polaritet Yang
Färger Grön, röd