Råttan

18:e April 2024

Råttan

Råttan
Råttan är charmig, klipsk och elegant. De blir lätt distraherade och kan börja skvallra en del. De är även sparsamma och utmärkta på att hantera pengar. Nära vänner och familjen är väldigt viktiga för dem. Råttan har en charm som överrumplar alla och kommer under sitt tveklöst långa liv alltid vara populär och ha många vänner.

Positiva egenskaper: Ekonomisk, kvicktänkt, praktisk, arbetsam, retorisk
Negativa egenskaper: Bitter, tjurskallig, hämndgirig

Motto: ”Jag styr

Prognos för 2016
Det finns gott om tid för dig att göra klart de halvfärdiga uppgifter du har. Förlorade relationer kommer att blomma om på nytt och när året närmar sig sitt slut har du lyckats skapa riktigt bra relationer på det professionella planet. Du satsar på kärlekslivet och det kommer att bära frukt – du ser en förbättring på det här området, trots att meningsskiljaktigheter mellan dig och din partner till viss del oroar dig.

På jobbet är det kanske svårt för dig att nå målen. Oavsett om det är det eller ej så måste du vara mån om att fullfölja alla uppgifter tills de är slutförda. Kollegors envishet kan skapa problem för dig. Utöver detta kommer allt att flyta på, bara lägg på ett extra kol, det är allt som behövs.

Det verkar gå bra med din ekonomi och i år är det läge att betala tillbaka gamla skulder. När det kommer till hälsan så kan du känna dig ganska orkeslös. Det är viktigt att du håller dig i form, träningen kommer att hjälpa dig att klara av ditt arbete bättre. Gör vad du kan för att behålla hälsan.

Tillvaron hemma kommer att präglas av harmoni. Du måste trots detta vara på din vakt så att inte problem uppstår. Om du tar itu med saker i förväg så hinner de lösas innan de har vuxit och blivit riktiga problem. Under detta år kommer du att ha en ledarroll. Det är nu du bör lägga grunden för nästa uppgift du tänker ta dig an.

Fakta
Bästa tid 23:00 – 01:00
Årstid och månad Vinter, December
Födelsesten Granat
Jämförbart västlig zodiak Skytten
Polaritet Yang
Färger Vit, Svart, Röd