Ormen

14:e Juni 2024

Ormen

Ormen
Intelligens och väldigt intuitiv är två av Ormens kvaliteter. Han är en rolig och romantisk vän med en tveklöst flirtig sida. När någon sätter sig emot eller kritiserar Ormen så kan denne visa sig både vara dålig på att ta emot kritik och vara en dålig förlorare. Ormen har en god portion tur när det kommer till pengar och gillar ett vad eller två. Han är kvicktänkt och gillar att läsa, lyssna till musik och har tidvis intresse av det paranormala.

Positiva egenskaper: Intuitiv, vis, genomskådande, klarsynt, barmhärtig, smak för det goda i livet.
Negativa egenskaper: Lat, extravagant, svårt att förlita sig på andra.

Motto: ”Jag tänker


Prognos för 2016
Du är skicklig på att känna av marknaden och det är något som kommer att vara extra tydligt under det här året. Detta gör att du kommer kunna marknadsföra dina produkter på ett riktigt bra sätt. När det gäller kärlek så måste du se till att tänka intelligent. Du får inte bli lurad av ytliga ting som utseende osv. Det ser ut som om du är i behov av äkta romantik och du kommer att göra vad som helst för att stilla dina lustar. Detta kommer att medföra att du tillfälligt faller för en person, bara för tillfredsställelsen det ger. Du kommer att vara ganska vågad när det gäller att uttrycka dina begär. Om du inleder ett förhållande med en annan Orm kommer förhållandet antagligen att ta slut under det här året. Gifta Ormar kommer endast att kunna njuta av kärlek och ömhet efter att ha nått en viss nivå av anknytning. Det är rätt tid för att skaffa barn.

På arbetet så kan det hända att du utgör ett visst hot för dina kollegor. Du måste försöka låta dem ta del av möjligheter och inte bara ta dem själv. Du måste även se upp för att vara oförskämd mot dina arbetskamrater, för när de är avundsjuka så kommer de att skapa problem för dig.

Du måste kontrollera dina utgifter. Din ekonomi ser bra ut men du bör undvika att låna ut pengar till någon. Detta kommer annars att skapa problem på längre sikt. När det gäller hälsan så ser den bra ut, speciellt under mitten av året. Du borde späcka ditt schema med sportaktiviteter. Din kondition gör att du får riktigt bra resultat. Under årets senare hälft kommer din att försämras aningen. Prova med vattenrelaterade kurer t.ex. ångbad osv., de kommer att hjälpa.
Det kanske uppstår tjafs hemma och ditt behov av att vara fri är orsaken. Försök att få till mer ensamtid. Om du har barn kommer relationen till dem att förbättras. Överlag så kommer det här året att hjälpa dig en bit på vägen som leder till ditt mål.

Fakta
Bästa tid 09:00 – 11:00
Årstid och månad Vinter, Juli
Födelsesten Rubin
Jämförbart västlig zodiak Oxen
Polaritet Yin
Färger Gul, vit och röd