Hunden

22:a Juli 2024

Hunden

Hunden
Hunden är hårt arbetande, en perfektionist och har ett öga för detaljer. Han är också lite osocial, pessimistisk och envis. De är ett av de mest ärliga och pålitliga av alla kinesiska stjärntecken, och går alltid till strid för sådant som känns orätt. Hunden är en utomordentligt bra lyssnare och har ofta väldigt insiktsfulla råd.

Positiva egenskaper: Intelligent, lojal, rättrådig, attraktiv, bra lyssnare, vänlig
Negativa egenskaper: Oförlåtlig, cynisk, orolig, fördömande, envis, kall

Motto: ”Jag bryr mig


Prognos för 2016
Detta år är förnyande för ditt sinne. Du kommer att välja mental frid framför allt annat. Detta innebär att vissa saker och möjligheter kommer att glida ifrån dig.

Kärlekslivet är fullt av erotik i år. Du som är singel ska försöka att inte gå miste om någon möjlighet att träffa sin kärlekspartner. Med denna partner kommer du att ha det alldeles underbart. Du som är gift måste se till att din käresta känner sig respekterad i all den här kärleken och romansen.

Det här året kommer du att kunna samarbeta riktigt bra med dina kollegor och högre uppsatta på arbetet. Dina kreativa idéer kommer att påverka ditt företag till det bättre. Om du är ny på arbetet så se till att du inte kompromissar alltför mycket.

Din ekonomi kan få dig att riskera att hamna i knipa och du måste se till att upprätta en balans mellan inkomster och utgifter. Det positiva är att du kommer att kunna få till den här balansen med hjälp av ditt intellekt. Du kommer kanske att bli frestad att köpa lyxprylar men se till att inte komma ur balans när det gäller dina känslor. Det är inte viktigt att gång på gång göra detta för att upprätthålla sin sociala status. Din främsta prioritet måste vara ekonomisk balans.
 
Du behöver hålla dig extra lugn och avslappnad under det här året. Din hälsa är okej och kommer att förbli så men du måste se till att gå på regelbundna kontroller. Du kanske anstränger dig för mycket på arbetet under årets sista månader, därför är det bra att planera in avslappnande aktiviteter på ditt schema.

Där hemma kommer situationen att förbättras. Om du är gift kommer du att få möjligheten att lösa tidigare problem med din partner. Det här året kräver att du fokuserar extra både på karriären såväl som på kärlekslivet. Det bjuder på utmaningar som testar dig men du kommer att ta dig igenom dem utan att behöva kämpa så värst mycket.

Fakta
Bästa tid 19:00 – 21:00
Årstid och månad Höst, Oktober
Födelsesten Diamant
Jämförbart västlig zodiak Vågen
Polaritet Yang
Färger Gul, marinblå