Hästen

14:e Juni 2024

Hästen

Hästen
Rolig, charmerande och attraktivt summerar Hästens drag perfekt. De älskar sociala tillställningar, folk och att vara i centrum för uppmärksamheten. De kan även vara egoistiska, hetlevrade och otåliga. Hästen är en omtänksam och skyddande vän och partner, och när man är i dennes sällskap så väntar alltid något spännande runt hörnet.

Positiva egenskaper: Intresserad, övertalande, kultiverad, hög arbetsmoral, självständig
Negativa egenskaper: Självisk, skrupelfri, lyssnar inte på råd

Motto: ”Jag kontrollerar


Prognos för 2016
Det här året för med sig framgång på arbetet. Du arbetar hårt och det kommer att löna sig. Om du måste uppvakta någon, var bara dig själv, du är charmig nog. Om du vill ha ett harmoniskt äktenskap så ska du börja med att respektera din partners åsikter. Om missförstånd uppstår måste de diskuteras och lösas. För de Hästar som är singlar kommer inte att förbli så utan redan under början av året kommer de att bli involverade med någon annan. Allt som behövs är att resa till nya ställen. Bygg upp din känslomässiga styrka och håll tidigare relationer som tynger dig på avstånd för att kunna göra en nystart.

Företagare måste hålla sig öppna för nya partnerskap och möjligheter. Arbetare måste använda sig av sina starkaste färdigheter och styrkor på arbetet. Företagare kanske upplever en åtstramning av de finansiella villkoren. Det kan bli riktigt svårt under början såväl som slutet av året. Om du vill bli fri från lån så måste du först och främst utvärdera dina resurser ordentligt. Om du analyserar dina utgifter så kan du hitta sätta att spara pengar på.

Det här är en hälsosam tid i ditt liv. Du kommer att bli starkare på det psykiska planet. Vid årets mitt kommer en krämpa att uppstå och om du ignorerar dess eftereffekter kommer du att ta ut dig själv och riskera att få ytterligare ett problem. Du bör försöka hitta en träningsform som passar dig, ute i det fria. Detta är något du ska ha sett till innan årets slut. Det vore väldigt bra om du kan hålla koll på din vikt.

Just nu så vill du gärna vara med din familj så mycket som möjligt. Relationer kommer att förbättras. Ni som är gifta kommer att spendera tid på att inreda hemma och njuta av komforten det ger. Överlag så är detta ett krävande år men du kommer kanske att ta i alldeles för mycket. Se till att du inte går för långt på något område.

Fakta
Bästa tid 11:00 – 13:00
Årstid och månad Sommar, Juni
Födelsesten Beryll
Jämförbart västlig zodiak Tvillingarna
Polaritet Yang
Färger Grön