Haren

22:a Juli 2024

Haren

Haren
Kramig, varm och hängiven är attribut som symboliserar Haren. Mystisk, en suverän värd och festfixare, Haren tycker om att vara i händelsernas centrum i mellan åt. Haren är ibland överförsiktig och kan vara lite tråkig. Han är också en av de mest tursamma av alla kinesiska zodiaker.

Positiva egenskaper: Taktfull, intelligent, omhändertagande, rättskaffens
Negativa egenskaper: Pedantisk, hemlighetsfull, distanserande, konflikträdd

Motto: ”Jag retirerar


Prognos för 2016
Du ser ut att vara överdrivet känslosam i år. Istället borde du försöka att vara tuff och praktisk i ditt sätt att se på saker och ting. Vid årets början så bör du avsätta tid för att få bukt på alla de känslomässiga hinder som finns i din väg. De första månaderna kommer att bli svåra för alla Harar som är gifta. Det kanske kommer att gå illa mellan dig och din partner och att ni inte hittar en lösning på problemet gör saken ännu värre. Men vid årets mitt kommer ditt kärleksliv att vända åt det bättre på ett mycket vackert sätt, all kärlek och romans kommer att väckas till liv. Om ni kan undvika att bli gravida i början vore det bra. Ungefär vid mitten av året kommer att vara en bra tidpunkt att planera barn.

Du måste förstå att du har en gräns och att du inte kan fungera när den är nådd. Undvik att ta dig an uppgifter som du inte kan göra klart i tid. Du kanske har problem med prioriteringarna på jobbet också, så börja jobba på detta i förväg. Du kanske kommer att tjäna bra under den här perioden. Är du anställd kommer du kanske att få löneförhöjning. Du är bra på att hantera din ekonomi. Gör bra investeringar och undvik onödiga utgifter.

Din emotionella utsatthet kan komma att försvaga din hälsa och detta kommer i sin tur att påverka hur du fungerar i ditt arbete. Din karriär kan lida för detta så försök hålla stressen borta från ditt liv så gott det går. Musik, konst eller något annat du uppskattar kan hjälpa dig att bibehålla hälsan.

Det här året kommer du att kunna förbättra relationerna mellan dig och dina syskon såväl som med andra familjemedlemmar. Överlag så behöver du vara extra mån om din hälsa. Du kanske får möjligheter att tjäna snabba pengar men du måste tänka smart. Du är bra på att ta sådana beslut så du måste säkert vara medveten om hur det kan skada dig.

Fakta
Bästa tid 05:00 – 07:00
Årstid och månad Vår, Mars
Födelsesten Aquamarin
Jämförbart västlig zodiak Fiskarna
Polaritet Yin
Färger Grön, turkos