Grisen

22:a Juli 2024

Grisen

Grisen
Grisen har en oskyldig, snäll och älskvärd personlighet. De kan också vara sorgsna och överkänsliga. Grisen älskar andras sällskap och njuter av fester, skvaller och att prata om ditten och datten. De är väldigt intelligenta men håller en låg profil när det gäller att visa det. Grisen har aldrig brytt sig särskilt mycket om pengar men är en av de mest tursamma av alla kinesiska stjärntecken.

Positiva egenskaper: Godhjärtad, sann, osjälvisk, disciplinerad
Negativa egenskaper: Långsint, temperamentsfull, lättstött, frossande, svårt att säga nej

Motto: ”Jag bevarar


Prognos för 2016
Du kommer att behöva arbeta för din egen skull i år. Det kommer att finnas tillfällen då folk ber dig om hjälp men låt inte detta gå ut över dig själv. Kärlekslivet kommer att vara utomordentligt bra. Alla dina önskningar kommer att gå i uppfyllelse. Det här är erotikens tid. Även om du är gift kommer du att uppskatta den här tiden och den är utmärkt för att planera att skaffa barn.

Singlar kommer kanske att träffa kärlekspartners från främmande land. Det gäller att inte knyta permanenta band bara, den här kärleken kanske inte är äkta och detta kommer du att inse under månaderna som kommer. Under senare delen av året kommer du kanske att träffa kärleken och ni kan komma att ta förhållandet ett steg längre dvs. giftermål.

Du är väldigt säker på vad du vill när det gäller din karriär och du kommer att lyckas väldigt bra med den. Se upp bara så att du inte förstör relationer mellan dig och dina kollegor och högre uppsatta. Du kanske kommer att spendera för mycket på lyx och familj. Försök att hålla koll på din ekonomi så att du inte hamnar i knipa. Se till att du spenderar och investerar på rätt sätt. Fundera ut sätt att öka dina inkomster, spara pengar och investera långsiktigt.

Från årets början och fram till sista kvartalet kommer din hälsa att vara felfri. Detta betyder inte att den kommer bli dålig under de senare månaderna. Din uthållighet kommer att vara god och du kommer att kunna smälta maten bra. Det är dock viktigt att du ser till att vara utvilad under årets sista månader. Du kommer att spendera mycket tid hemma i år och kommer att kunna ändra på atmosfären där. År 2016 kommer att föra med sig många utmaningar men det är nu du måste planera och se framåt för dina drömmar ska kunna besannas.

Fakta
Bästa tid 21:00 – 23:00
Årstid och månad Höst, November
Födelsesten Diamant
Jämförbart västlig zodiak Skorpionen
Polaritet Yin
Färger Svart, purpur