Geten

22:a Juli 2024

Geten

Geten
Elegant och optimistisk, snäll och lättsam, beskriver en Gets personlighet. De kan även vara spekulerande och missnöjda, redo att kasta in handduken så fort det blir problem. De kan vara charmerande utan att avslöja sina egentliga känslor. Geten är både talangfull och fantasifull och har god hand med allt som rör kreativitet.

Positiva egenskaper: Empatisk, förstående, lyckosam, för sig väl
Negativa egenskaper: Pessimistisk, konflikträdd, känslig, opraktisk

Motto: ”Jag beror


Prognos för 2016
I år kommer dina nära och kära föras ännu närmare än de redan är. Du kommer att spendera största delen av din tid med din familj och partner. Relationer kommer att förbättras. Under sista kvartalet kommer du att få bra möjligheter på jobbet och din familj kommer att stötta dig i detta. En sak som du behöver ha koll på är dina känslor. Se till att du inte ger löften du inte kan hålla. Det verkar som att du har ett underbart kärleksliv i början av året. Det kommer till viss del att störas av tidigare förhållanden under årets mitt men mot slutet av året kommer det vara som en dans på rosor igen. Du kommer att ha det underbart tillsammans med din partner. Om du är singel så måste du se till att komma ut och vara social. Det finns goda chanser att träffa den rätta.

Det är nu som du har kommer att få stora möjligheter till utveckling på arbetet. Du kommer att känna dig tillfredsställd med dina insatser efter att ha fullföljt dessa stora uppgifter som tilldelats dig. Din ekonomi kommer till en början att vara bra men vid mitten av året bör du sätta dig ner och planera hur du ska få bättre kontroll på den.

Det finns situationer då du måste investera i ditt arbete. Gör det med noggrann övervägning, så att du inte riskerar att hamna i ekonomisk obalans.

När det kommer till hälsan så kommer du att vara i toppform psykiskt, vilket förr eller senare även ger en god fysisk hälsa. Planera in sportaktiviteter, speciellt vattensport, det kommer att göra dig gott. Atmosfären hemma är harmonisk och kommer att förbli sådan. Barn kommer att skänka dig glädje i livet. Studenter kommer att få riktigt fina möjligheter i år, allt som behövs är att vara tålmodig och att analysera allting noga innan man fortskrider med planerna.

Fakta
Bästa tid 13:00 – 15:00
Årstid och månad Sommar, Juli
Födelsesten Smaragd
Jämförbart västlig zodiak Kräftan
Polaritet Yin
Färger Gul och ljusgrön