Draken

22:a Juli 2024

Draken

Draken
Säker, energisk och talangfull är ord som beskriver Drakens personlighet. Draken har dock en tendens att vara nedlåtande och taktlös utan att själv inse detta. I kinesisk astrologi så är de födda i lyckans tecken. De har generellt sett en robust och stabil hälsa samt en tendens att lyckas väldigt väl med vad de än tar sig för.

Positiva egenskaper: Framgångsrik, ärlig, öppen, storsint, livfull
Negativa egenskaper: Brutal, arrogant, intolerant, tyrannisk

Motto: ”Jag regerar


Prognos för 2016
Det här året är säkert fullt av upplevelser och arbetstillfällen. Konsultera experter när det är nödvändigt. Vid årets mitt kommer ditt kärleksliv att vara ganska ansträngt och under hela året kommer det vara på detta område din fokus ligger. Det ser riktigt bra ut men ibland så måste du lägga ner kraft på att få saker och ting att fungera. Bli inte nedslagen av att jämföra med tidigare relationer som inte fungerat, bara gå vidare med en positiv attityd. Du ska inte känna dig ansvarig för att en relation slutat fungera, bara gå igenom saker och ting som om du vore en utomstående och gör vad som behövs göras.

Du kanske måste resa av affärsmässiga skäl. Det ser ut som att du kanske möter ditt livs kärlek vid ett arbetsrelaterat möte eller liknande. Under det här året kommer din expertis inom ditt yrke att hjälpa dig att växa som person på ett otroligt sätt. Företagare kommer att vara mycket bra på att sälja sina varor eller tjänster. Det här kommer att göra företaget attraktivt för investerare. Vad gäller ekonomin så kommer det här att bli ett bra år. Det är nu du måste gå igenom dina finanser, investeringar osv. Om du investerar långsiktigt kommer detta att vara det bästa och det kommer att ge god avkastning. Spendera såpass att du kan leva bekvämt men bli inte extrem.

När det gäller hälsan så ser allt okej ut. Du måste bara se till att du vilar ut tillräckligt, så ta inte ut dig själv för mycket. Du kanske har svårigheter med relationerna med familjemedlemmar fram till årets slut. Överlag så ser det ut att bli ett riktigt positivt år för dig, du behöver bara behålla känslomässig stabilitet och fysisk form.

Fakta
Bästa tid 07:00 – 09:00
Årstid och månad Vår, April
Födelsesten Ametist
Jämförbart västlig zodiak Stenbocken
Polaritet Yang
Färger Svart, guld